Seçim Yarışı Şimdi Başlıyor

Kuşadası siyaseti her geçen gün daha da alevleniyor, özellikle AK Parti Kuşadası Belediye başkan adayı M. Esat Altungün'ün ismi açıklandıktan sonra iyice yarış hızlandı. Sahaya çıktığı günden beri etrafında binlerce kişiyi toplayan Altungün’e destek giderek artıyor. Cumartesi günü Davutlar ve Güzelçamlı mahalle halkı, seçim ofisleri açılışında Altungün’ü bağrına bastı.

Seçim Yarışı Şimdi Başlıyor

Kuşadası’nda dediğim gibi siyaset yarışı başladı, ama ne yazık ki bel altı haberleri yapanlar da ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün çarşıda bir gazete dağıtıldı, künyede bir tane isim başka bir şey yok. Önüne geleni hain ilan etmiş, suçlamış, haberler yazan kim belli değil. İsim yazmaktan korkmuş anlaşılan. Seçimler geçicidir, önemli olan mertlik dürüstlüktür. Gerek yok bu tarz işlere.Son günlerde görüyorum, başkan adaylarından daha çok başkanın yerine cevap verenler, onun yerine siyasi tartışmalara girenler var. Arkadaşlar unutmayın, 1 Nisan'dan sonra yine burada hep birlikte yaşayacağız. Onun için birbirinizin kalbini kırmayın, bizler yine bir arada olacağız. Onun için konuşurken, tartışırken daha dikkatli olalım.
YARIN SON GÜN
Yarın son gün meclis üyeleri teslim sürecinde, asıl seçim şimdi başlıyor olacak. İsmi yazılmayanların durumu tepkisi küsenler, hepsi seçimin sonucunu etkileyecek. Herkes merak içerisinde bekliyor. Listeleri hep birlikte öğrenmeye son 24 saat. Hadi hayırlısı diyelim.Son olarak, bilindiği gibi 3 belediye başkan adayını Esat Altungün’ü, Ömer Günel’i ve Behçet Alp’i aynı anda canlı yayında görmek ister misiniz diye sorduk Kuşadası halkına ve binlerce kişi anketlerde "EVET" dedi. Muhabir arkadaşlarımızın yaptığı sokak röportajlarında ise yüzlerce kişi "EVET" dedi. Meclis üyesi listesinden sonra başkan adaylarını resmi olarak davet edeceğim. Bütün Kuşadası halkı bu programı bekliyor. Bana gelen tepkilerden anladığım, bu olursa da çok güzel bir yayın olacak. Az kaldı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0