ÖZEN ÖZDEN'İN KÖŞE YAZISI: 'KUŞADASI'NDA GÜZEL BİR HAFTA SONU'

Kuşadası güzel bir hafta sonu geçirdi. Kuşadası Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği ve kalıcı olmasını istediği ’Adalılar buluşması’ Adagöl’de gerçekleşti.

ÖZEN ÖZDEN'İN KÖŞE YAZISI: 'KUŞADASI'NDA GÜZEL BİR HAFTA SONU'

Kuşadası halkının yoğun katılım gösterdiği buluşma gerçekten çok eğlenceliydi. Bence Kuşadası’nın böyle organizasyonlara ihtiyacı var. Evet, Kuşadası organizasyon açısından diğer belediyelere göre daha hareketli, daha çok yaptığı doğrudur. Hatta Flash TV’de Hasan Dünyada programını yapan Hasan’la da sohbet ederken sürekli belediyelerle iş yaptığından bahsederdik. ‘’Ben Kuşadası kadar organizasyon görmedim, Kuşadası halkı çok şanslı çünkü diğer belediyeler yılda bir - iki sefer yapıyorlar. Kuşadası’nda nerdeyse her ay bir - iki tane oluyor,’’ diye konuştuk. Haklıydı da… Benim demek istediğim ise her kültürden insan bir arada. Evet, ortak noktamız Kuşadası olması güzeldi.

Şehir dernekleri ve Kuşadası’nda bulunan derneklerden bazıları da bu güzel güne stant kurarak katılım sağladılar. Hem gelenlere şehirlerinin yemeklerinden denettiler hem de kazanılan ücretlerinin birçoğunun yardım amaçlı olması çok güzeldi. Akşam ise Onur Akın ile müzik keyfi yaşadık. Festivalin ikinci günü ise kalabalık daha da arttı. Bunun en büyük sebeplerinden biriyse yapılan muhteşem keşkek idi…

Yemeyenler, çok şey kaçırdınız, haberiniz olsun! Bu tarz etkinliklerde tabii ki de bazı eksikler olacak. Binlerce insanın katıldığı yerde hayatının doğası gereği aksilikler çıkabilir ama ne olursa olsun her zaman güzel yanından bakmak gerek. Özellikle otopark konusunda dert yananlar olmuş. Belediye nerdeyse on beş dakikada bir servis kaldırdı. Bu tarz organizasyonlara mümkün oldukça toplu taşıma kullanmalıyız ya da araçla gidiyorsak uzun süreli orda olmayı planlayarak gitmeliyiz. Sonuçta pazar günü Adagöl’de beş binden fazla insan vardı. Bu tarz küçük şeylere takılıp eğlenceyi kaçırmayın. ‘’Hayat devam ediyor,’’ diyerek canınızı sıkmayın derim. Ben böyle güzel bir günün gerçekleşmesinde emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ederim.

Seçime kaldı on bir gün… Aydın’da seçimi belirleyecek ilçelerin başında gelen Kuşadası da yoğun bir seçim haftası geçiriyor. Her gün milletvekili adaylarının ilçemizde halk ile buluşmasından kaynaklı esnaf ziyaretleri seçime yaklaştıkça daha da artıyor.

Büyük Birlik Partisi Aydın Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin de pazar gününün yoğun bir destekçisiyle beraber Kuşadası’nda geçirdi. Dernek başkanları, esnaflar ile El Heykeli’nin orada açılan stantta Kuşadası halkı ile bir araya geldi. Aynı gün, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Kuşadası’na geldi. Milletvekili adayları ile birlikte Kuşadası’nda halka seslenen Ümit Özdağ’a gençlerden büyük ilgi vardı. Her partiden gelen giden milletvekili adayları, vatandaşların sorununu dinleyip çare olacaklarını söylüyorlar. Seçimi kim kazanırsa kazansın, yeter ki verilen sözler yerine getirilsin. İnsanların umutlarını sizin verdiğiniz sözlere bağlayanlar var. Seçim bitince unutmayın yeter.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0