ÖZEN ÖZDEN'İN KÖŞE YAZISI: 'KUŞADASI GÜNDEM'

Yenihaber Kuşadası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özen Özden, gazetemizin yeni sayısında kaleme aldığı 'Kuşadası Gündem' adlı köşe yazısı okuyucular tarafından ilgiyle karşılandı.

ÖZEN ÖZDEN'İN KÖŞE YAZISI: 'KUŞADASI GÜNDEM'

''Aylardır konuşuyoruz, değerlendiriyoruz. Gündemimizde hepimizin birinci konusu, seçimler… Artık sona geldik. Son haftanın içindeyiz. Pazar günü yüzyılın seçimi olacak. Kim kazanırsa kazansın, umarım güzel ülkemiz için hayırlısı olur ama ne var ki yine gördük… Depremde nasıl birleştiysek seçimlerde ayrıldık. Yine kardeş kardeşle kavga etti. Sıkı sıkıya bağlanmıştık oysaki 6 Şubat’tan sonra ama yine çok uzun sürmedi. Maçlar başladı, başladık aramızı açmaya dostlarla. Sonra seçim girdi aramıza, bu sefer ortalık iyice birbirine girdi. Geldik sonuna, seçim bitecek biz yine yüz yüze bakacağız. Boş yere dostlarımızı kırmayalım. Bırakın, isteyen istediği yere oy versin ama dostluklarımızı bozmayalım.

Bütün ülkede büyük heyecan var. Sonuçlar ne olacak, diye. Pazar gününe kitlendik. ‘’Ne olacak?’’ diye biz de soruyoruz. Milletvekili adaylarına, sonuçlarla ilgili her partiden kendi düşüncelerine göre sayı veriliyor. Bunların hepsinin sonucu belli olacak ama benim fikrim, gençler kazansın ki ülkemize, şehrimize daha çok çalışsınlar. Kadın adaylar kazansın ki mecliste daha çok olsunlar, böylelikle kavgalar bitsin.

Son bir haftadır Büyük Birlik Partisi’nden Rıdvan Eşin, Zafer Partisi’nden Seray Ünbay, AK Parti’den Seda Sarıbaş, yine AK Parti’den Umut Tuncer ile röportajlar yaptım. Hepsi ilk adaylıkları ve hepsinde aynı heyecan var. ‘’Ülkemiz için ne yapabiliriz?’’, ‘’Şehrimiz için ne yapabiliriz?’’… Aydın’da yaşayan insanlar, adaylar da kendi şehri için bir şeyler yapmak istiyorlar. Bence kim kazanırsa kazansın, ben inanıyorum şehrimiz için güzel projeler yapacaklar. Aydın’dan, her partiden milletvekili adaylarına başarılar diliyorum. Haklarında hayırlısı olsun diliyorum.

Yine güzel bir hafta sonu geçirdik. Cumartesi günü Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi Güzelçamlı’da çok güzel bir piknik organize ettiler. Müzikler, oyunlar, halaylar, mangallar, her şey çok güzeldi. Gelenler için bu güzel organizasyonu yapan dernek başkanı Erdal Kılınç’ı tebrik ederim. Pazar günü ise Kuştur Yolu üzerinde bulunan kamp alanında Konya Hadimliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin etli pilav günü vardı. On sekiz yıldır yapılan bu güzel günde yine herkes güzel zaman geçirdi. Gelemeyenler için söylüyorum, efsane bir pilavı kaçırdılar. Bu başarılı organizasyonu düzenleyen Halil İbrahim Dumlu’yu da tebrik ederim.

Not: Tahsin abi ile bizim de bir iddiamız var. Pazar günü artık kim kazanacak, belli olacak…''

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0