ÖZEN ÖZDEN KÖŞE YAZISI : KUŞADASI'NDA GERÇEK SORUNLAR BAŞLIYOR

Sonunda seçim yoğunluğu bitti ve hemen ardından bayram yoğunluğu başladı. Şükür ki o da sona erdi, Kuşadası bu iki yoğun zamanı da kazasız belasız atlattı. Artık Kuşadası'nın rutin işlerine, en çok da sorunlarına odaklanabiliriz.

ÖZEN ÖZDEN KÖŞE YAZISI : KUŞADASI'NDA GERÇEK SORUNLAR BAŞLIYOR

Gerçekten de ciddi sorunlar var; bunların başında bayramda yaşadığımız trafik çilesi geliyor. Anlayamadığım konu ise toprak sahada inşaat başlayamayacağı halde neden iki kere tören düzenlendi, masraflar yapıldı ve hatta insanlara otopark kapatıldı? Bayramda belediye otoparkı açtı, ancak hala toprak sahada herhangi bir çalışma yapılmadı. Vefa maçı da dâhil olmak üzere burası 4 ayı aşkın süredir kapalı duruyor. Zaten otopark sıkıntısı olan bir ilçede, belediyenin ısrarla burayı kapalı tutması anlaşılmaz bir durum. Herkesin bildiği gibi, Mimarlar Odası'nın da bu konuda bir itirazı oldu. Şimdi diyecekleri cümle belli: "Yaz sezonunu bekliyoruz, inşaatın bitmesiyle birlikte hemen başlayacak. Bu süreçte yine otopark olarak kullanacağız ve vatandaşı mağdur etmeyeceğiz." Peki, neden 4 aydır kapalı duruyor orası? Vatandaşa ücretsiz olarak açmak bu kadar basit değil mi?

Dünkü halk et  indirimleri bitirdi diye haber yaptım ancak bazı kişiler sadece siyasi partilerini korumak için yorumlar yapıyor. Arkadaşım, bunu ben demiyorum, büyükşehirin sayfasına bakın, belediyeye yakın gazetelere bakın; hepsinde aynı kişiler, aynı yorumlar var. Belediye araç satıyor diyorsun, nereden biliyorsun diyorlar; kurumun sayfasına girersen sende görebilirsin. Bu kadar siyasi görüşlü olmamalıyız. Düne kadar belediyenin borcunu özel davetler vererek açıklayanlara bugün neden açıklama yapılmıyor diyoruz? Biz seçimi kazandık, diyorlar. Ben de sizin gibi düşünenlere şunu söylüyorum: Seçimi kazanan kişi partinin değil, ilçenin belediye başkanı olmalı. Sadece kendi partisinin belediye başkanı olursa en büyük hatayı yapar.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0