GÜRBİLEK'TEN ADAY ADAYLARINA GÖZDAĞI

Kuşadası CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbileğin dün sosyal medyasından yaptığı açıklamaya tepkiler çığ gibi büyüyor. Açıklamasında kendisini genel merkezin üzerinde görerek "Başkan adayımız Ömer Günel'dir" demişti. Bu açıklama, kendi partilileri dahil olmak üzere Kuşadası halkından büyük tepki almıştır.

GÜRBİLEK'TEN ADAY ADAYLARINA GÖZDAĞI

2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarını genel merkezin açıklayacak olmasına rağmen, dün kendini genel merkezin üzerinde görerek "Başkan adayımız Ömer Güneldir" diyen Gürbileğ, bu açıklamayı diğer aday adaylarına gözdağı vermek amacıyla yaptığı iddiasıyla eleştirilmektedir.

Gürbilek, aday adayı olmak isteyenlere mesaj vermeye çalıştığını söylese de, "Bu yola başvurmayın" demek yerine "Benim adayım belli" diyerek herkese gözdağı verdiği düşünülmektedir. Ancak ortada net bir açıklama olmamakla birlikte, bu açıklamayı kimin yaptırdığı ve neden yaptırdığı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Bu durumda, Kuşadası CHP üyelerinin ve partililerinin bu olaya nasıl tepki vereceği merak konusu olmuştur. Gürbilek'in özür dilemesi veya parti içinde yapılacak bir değerlendirme sonucunda nasıl bir yol izleneceği belirsizdir. Ancak bu tür iç parti tartışmalarının çözümü genellikle parti içi demokratik süreçlerle ve üyelerin katılımıyla gerçekleşir.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0