İYİ PARTİ KADROSUNU VE PROJELERİNİ TANITACAK

İyi Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın 1 Nisan’dan itibaren Belediye Başkanı Behçet Alp ile birlikte Kuşadası’nı yönetecek meclis kadrosunu ve projelerini tanıtmak için düzenlediği toplantı 2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Ticaret Odası Salonunda gerçekleştirilecek.

İYİ PARTİ KADROSUNU VE PROJELERİNİ TANITACAK

Toplumun her kesimini kucaklayan pırıl pırıl bir meclis kadrosu oluşturduklarını açıklayan İyi Parti Kuşadası İlçe Başkanı Müge Başakçı, toplantıda ayrıca Cumhuriyetin 100’üncü yılı nedeniyle Kuşadası için hazırladıkları 100 projeyi ve seçim bildirgelerini de açıklayacaklarını söyledi.
İyi Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp ise Kuşadası’nı gerçekten seven ve bu korku iklimini dağıtmak isteyen herkesi cumartesi günkü demokrasi şölenine davet ettiğini belirterek, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Özer Kayalı ile birlikte Kuşadası’nın kurtuluşu için oluşturduğumuz güç birliğimize katılmak isteyen herkese kapımız açık. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Kuşadası bırakmak için cumartesi günkü toplantımızda herkesi aramızda görmek istiyoruz” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0