KUŞADASI BELEDİYESİ DEPREMZEDE AİLELERİ UNUTMADI

Kuşadası - 6 Şubat depremlerinin etkilediği afet bölgelerinden kente gelen depremzedeler, Kuşadası Belediyesi tarafından yalnız bırakılmıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, depremin ilk gününden itibaren kente gelen depremzedelere destek olmayı sürdürerek her ihtiyaçlarında yanlarında bulunuyor. Son olarak, depremzedelere Kurban Bayramı öncesi gıda kolisi desteği sağlandı.

KUŞADASI BELEDİYESİ DEPREMZEDE AİLELERİ UNUTMADI

Kuşadası - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve birçok ilde büyük yıkımlara neden olan depremlerin ardından Kuşadası'na sığınan vatandaşlara yardım eli Kuşadası Belediyesi tarafından uzatılmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kente yerleşen yaklaşık 100 depremzede aileyi evlerinde ziyaret ederek Kurban Bayramı öncesi hijyen ve gıda koli desteği sağladı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, 6 Şubat depremlerinin etkilerinin hala çok taze olduğunu belirterek, Kuşadası Belediyesi olarak depremden etkilenen vatandaşlara desteklerinin süreceğini vurguladı. Suvari, "Depremin ilk gününden bu yana, hem deprem bölgesindeki hem de kentimizdeki depremzede ailelerin ihtiyaçlarına yönelik yardımlarda bulunuyoruz. Sığınan vatandaşlarımızın kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmemeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla, Kurban Bayramı'nın paylaşma ve beraberliğin en önemli olduğu bir zaman dilimi olduğunu düşünerek, depremzedeler için hazırladığımız hijyen ve gıda kolilerini dağıttık" şeklinde konuştu.

Kuşadası Belediyesi'nin depremzedelere yönelik yardım faaliyetleri, depremzedelerin yaşadıkları zorlukları hafifletmeye ve onlara umut vermeye devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin ihtiyaçlarını düzenli olarak takip ederek destek sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Kuşadası Belediyesi'nin bu örnek çalışmaları, depremden etkilenen vatandaşların yanında olduğunu göstererek toplumun dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmeye devam ediyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0