SERDAR CENGİZ KİME ÇALIŞIYOR ?

Kuşadası Belediyesi'nde görevli olan Serdar Cengiz'e ait olan haber sitesinde, bugün hakkımızda çıkan haberler sonrası size sayfanın sahibinin kim olduğunu ve geçmişi hatırlatmak isteriz.

SERDAR CENGİZ KİME ÇALIŞIYOR ?
SERDAR CENGİZ KİME ÇALIŞIYOR ?

Kendisi daha önce 'İşveren hakkında şeref ve haysiyet kırıcı asılsız ihbar ve isnatlarda bulunduğu' için işten kovulmuştu. Tabi ki de belediye başkanı hakkında bir çok yönde olumsuz haber yaptığı için belediyeyle olan bütün ilişkisi kesilmişti. Şimdi ise Ömer abisinin bir numaralı adamı oldu. Bugüne kadar yaptığı haberlerden hangisi doğru. Daha önce Ömer Başkana muhalefetken yaptıklarımı yoksa şimdi yaptıklarımı, hangisine inanalım? Kendisinin Kuşadası halkında bir inandırıcılığı ve güvenirliliği yoktur.

Kuşadası Belediyesi'nin neden bir haber ajansı var? Buradaki personelin işi nedir? Belediye başkanın karşındaki rakipleri hakkında haber yapmak mı?

Yıkılan belediyenin çaprazındaki binada belediye personelinin kullandığı ama özel işlerin yapıldığı bir stüdyo ve başkana yakın medyanın kullandığı alan var. Bunların masrafını kim karşılıyor? Personelin maaşı başta olmak üzere giderlerini kim ödüyor? 

Serdar Cengiz'in kadrosu hangi birimde mesai saatleri içinde nasıl oluyor da kendi ait haber sitesi için çalışıyor? Denetleyen bir amir var mı yada mesai saatinde kendi işini yaptığı için maaşından kesinti oluyor mu ?
Belediye Başkanı Ömer Günel, Serdar Cengiz'e ne vaat etti yaptığı haberleri değiştirmesi için?
Serdar Cengiz'in düğünündeki masrafları ve evini kim döşedi, neyin karşılığında ?

Sadece kendi çıkarları için çalışan ve aynı anda belediyeden maaş alan bu insanlar kime ve neye hizmet ediyor? Kurumlarına mı yoksa düne kadar söylemediklerini bırakmadıkları başkanlarına mı?

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0