TRANSFER GÜNDEMİ

DÖRT BÜYÜKLERİN TRANSFER GÜNDEMİ

TRANSFER GÜNDEMİ

Galatasaray golcü transferinde atağa kalktı! PSG ile Mauro İcardi görüşmeleri devam ederken, Fiorentina'nın Sırp golcüsü Luko Jovic için önemli adımlar atıldı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 5-7 Milyon Euro arasında bir bonservis bedeliyle transferi tamamlamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın rotası stopere döndü! Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden Siyah-Beyazlı ekip, Southampton'un Brezilyalı stoperi Lyanco ile anlaşma sağladı. Ancak, Lyanco için istenen 8 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağlanamadı. Bu durumda Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi, Southampton tarafından olumlu karşılanıyor.

Fenerbahçe'den forvet hamlesi! PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi, İstanbul'a Şampiyonlar Ligi Finali için gelirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yakın ilişkisi olduğu biliniyor. Yemekte birçok konunun konuşulduğu ve Ali Koç'un PSG yönetimine "Renato Sanches" konusunu ilettiği belirtiliyor.

Trabzonspor'a bir forvet daha! Karadeniz ekibi hücum hattına takviye yapmayı hedefliyor. İngiltere Premier Lig'den düşen Southampton'ın 29 yaşındaki Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu ile görüşmelere başlandığı öğrenildi. Belçika'dan da birçok kulübün ilgilendiği oyuncuya, Trabzonspor'un cevabı bekleniyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0