EDA ATAR VE HASAN DÜNYADA MUHTEŞEM GECEYİ SUNACAK!

Olay Gazetesi'nin düzenlediği 2.yıl kutlama gecesi Hasan Dünyada'nın eşsiz sunumuyla bir kez daha kuşadasıyla buluşuyor.

EDA ATAR VE HASAN DÜNYADA MUHTEŞEM GECEYİ SUNACAK!

Hasan Dünyada, bir kez daha olay yaratan sunumuyla Kuşadası'nın önemli gazetelerinden Olay Gazetesi'nin düzenleyeceği özel gecede sahne alacak. 20 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek etkinlik, Kuşadası'nda yaşanan bu eşsiz atmosferi tekrar yaşamak isteyenleri bir araya getirecek.

Geçtiğimiz aylarda Yeni Haber Gazetesi'nin düzenlediği 3. yıl gecesindeki enerjisi ve etkileyici sunumuyla hafızalara kazınan Hasan Dünyada, bu sefer Kuşadası Olay Gazetesi'nin özel davetlileriyle buluşacak. Hasan Dünyada'nın basın dünyasındaki deneyimi ve samimi sunumu, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatma hedefiyle tekrar sahnede olacak.

Etkinlik, sektör temsilcileri, iş dünyası mensupları ve yerel halkın bir araya gelmesini sağlayacak. Hasan Dünyada'nın keyifli sunumu ve Eda Atar'ın da eşlik edeceği gecede, katılımcılara unutulmaz anılar bırakmak amaçlanıyor.

20 Aralık'ta gerçekleşecek olan bu özel gece, Hasan Dünyada ve Eda Atar'ın etkileyici sunumlarıyla renklenecek, Kuşadası'nın sosyal yaşamına unutulmaz bir dokunuş yapacak.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0