ARIKAN: KENDİMİ MEVLANA GİBİ HİSSEDİYORUM

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, görevdeki altı aylık süre zarfında yapılan hizmetleri açıkladı. Halka dokunma sözüne vurgu yapan Başkan Arıkan, 24 saat çalıştıklarını belirtti. Hayvan barınağı ihalesinin maliyet nedeniyle ertelendiğini açıklayan Arıkan, temizlik hizmetlerinde de yeniliklere gidildiğini dile getirdi. Sıfır atık müdürlüğü bünyesinde 'Katı Atık Market'in hizmete gireceğini ifade etti ve sivrisinekle mücadelede çalışmaların hız kazanacağını belirtti. Başkan, Ocak ayında 300 sokak hayvanının kısırlaştırılacağını duyurdu.

ARIKAN: KENDİMİ MEVLANA GİBİ HİSSEDİYORUM

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, göreve geldiği günden bu yana devlet aklıyla belediyeyi yönettiğini ve özel hayatına karışılmadıkça eleştirilere açık olduğunu belirtti. Her türlü eleştiriye hoşgörülü yaklaştığını vurgulayan Arıkan, Mevlana gibi hissettiğini ifade etti.

Halkın taleplerine ve teveccühüne kayıtsız kalmamak için 31 Mart'taki yerel seçimlerde partisinden aday adayı olduğunu söyleyen Arıkan, aday olması durumunda hayata geçirmeyi planladığı projeleri paylaşacağını belirtti.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0