İHALE ALMAK İSTEYEN AFİŞ ASSIN!

Son günlerde Kuşadası'nda en çok konuşulan konuların başında gelen afiş olayına bir yenisi daha eklendi. Daha önce haberini yaptığımız Zenginoğlu Grubu'na ait Zenka Yapı Market'in her yeri Ömer Günel afişleri ile donatılmış.

İHALE ALMAK İSTEYEN AFİŞ ASSIN!

Zenka Yapı Market, belediyeden ihale alan bir firma olması sebebiyle bu tarz afiş olaylarında olması ve işletmenin belediyeden  aldığı kadın sığınma evinin ihale sonucu  EKAP'a bildirmemesi gündeme gelmesine rağmen, bu tarz afişler asarak belediye başkan adayına yakınlığını sergilemesi akıllara şu soruyu getirdi: "Belediyeden ihale almak için işletmeye mevcut başkanın boy boy resimlerini mi asmak gerekiyor?"
Kendi deyimiyle, bundan 6-7 yıl önce Kuşadası'na geldiğinde cebimde beş kuruş yoktu ama Ömer abim bana sahip çıktı, onun sayesinde bu durumdayım diyen Zenginoğlu, belediyeden ihaleleri tanıdık dost ilişkisiyle mi aldı tartışması başlattı.Seçimlerden sonra belediye başkanlığını tekrar kazanması durumunda Günel'e bak, ben senin afişlerini donattım diyerek tekrar ihale mi alacak, yoksa başkanlığı başka birisi seçildiğinde zorladılar mı, mecbur bırakıldım mı diyecek? Bunun için son 20 gün kaldı, yakında hep birlikte öğreneceğiz.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0