ATAMIZA GİDEN YOL KAPATILDI!

Kuşadası'nın en güzel yeri olan Kese Dağı'ndaki Atatürk Anıtı'na artık çıkış yok. Anıta çıkılan yol inşaat alanın içinde kaldığı için firma yolu kazdı.

ATAMIZA GİDEN YOL KAPATILDI!
ATAMIZA GİDEN YOL KAPATILDI!

 Kuşadası'nın en güzel yerlerinin başında gelen alana artık çıkışlar kapandı. Her gün yüzlerce ziyaretçisi olan alandaki bazı ağaçlarda kesilmeye başlandı. Kuşadası halkı ve özellikle mahalle halkından belediyeye büyük tepki var. Mahalle halkından görüşlerini aldığımız Mehmet K. 'Kardeşim koskoca Kuşadası belediyesi buraya inşaat ruhsatı verirken bunu nasıl düşünmez. Turizm ilçesiyiz ama gelin görün ki binlerce kişinin geldiği yerin yolunu kazıyorlar. Bu durumu belediyeye bildirmemize rağmen gelen giden yok. Yazıklar olsun buna izin verenlere.' dedi.
Diğer bir mahalle halkından Osman Abi ise 'Tamam inşaat yapmak adamın hakkı ama buna izin verirken burayı düşünmeden nasıl izin veriyorlar. Bir de ağaçları kesiyorlar. Bu duruma birilerinin müdahale etmesi lazım acil olarak. Yoksa biliyorsunuz önünü bir daha alamayız. Turizm ilçesinde yapılanlara bakın olacak şey değil' dedi.
Kuşadası'nda turizm işi ile uğraşan Bahar Hanım ise 'Kuşadası turizmin başkenti diyoruz ama her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği bu alanı kapatıyoruz. Neden inşaat için! Zaten yeşil alan kalmadı. Kafa dinlemek isteyen, temiz hava almak isteyen, manzarayı seyretmek isteyenler buraya geliyordu. Onlarında yolunu kazarak kapattılar. Kuşadası'nda turizmi öldürüyorlar. Bir an önce yetkililer bu duruma el atmalı' dedi.
Dağ mahellesinde yaşayan Mustafa Amcamız ise 'Yazıklar olsun atamıza giden yolu kapattılar ama herkes bilsin ki biz buna müsaade etmeyeceğiz.
Daha bir çok kişi aynı görüşte. Kuşadası'nın en güzel yerinin yolunu bir inşaat için kapatılması kabul edilemez. Buna izin verenler bir an önce bu durumu düzeltmeliler' diyerek isyan etti.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0