DİKTATÖRLÜKLE YENİHABER SUSTURULAMAZ!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, diktatörlükte sınır tanımıyor. Kendisi ve Belediye hakkında konuşan ya da gerçekleri söyleyen herkesi hedef haline getirmekten çekinmiyor.

DİKTATÖRLÜKLE YENİHABER SUSTURULAMAZ!

Biz Kuşadası Yenihaber Gazetesi olarak, Kuşadası halkının gerçekleri öğrenmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediyesi Zabıtasını göndermeye ve haksız bir şekilde işlem yaptırmaya devam ediyor. Kuşadası'nda ruhsatı olmayan onlarca otel ve işyeri bulunurken, birçok mekanın içki ruhsatı dahil herhangi bir evrağı olmadığı halde, Günel, kendisi hakkında haber yaptığımız için bize İŞYERİ MÜHÜRLEME EVRAĞI göndermiş durumda.

Biz Kuşadası halkına sesleniyoruz: Belediye Başkanı Günel'in kendi işletmelerini denetlemediği gibi, bize gelip haber yaparken neden işlem yapmadınız? Bizi susturabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun, çünkü sesimizi daha güçlü bir şekilde duyurmaya devam edeceğiz. Eğer yüreğiniz varsa, bütün Kuşadası'nın bildiği ruhsatsız işletmeleri kapatın; ruhsatları veya izinleri olmadığı için.

Mahkeme kararı olmadan Kuşadası Belediyesi personeli, gazetemizi toplatacak kadar korkmanızın sebebini biliyoruz. Bu konuda gerekli başvuruları yapıyoruz ve mahkeme sürecini yakından takip edeceğiz. Kendini mahkemeden, savcıdan üstün görerek nasıl bu şekilde karar verdiğinizi bütün Kuşadası'nın öğrenmesi için elimizden geleni yapacağımızı bilin.

Fen işlerinde neler döndüğünü herkes gördü. İki sayı haber yaptık diye hemen saldırdınız, önemli değil. Sizi davet ediyoruz, gücünüzü gösterin. Diğer ruhsatsız kaçak alanları da kapatın, eğer yüreğiniz varsa. Ancak biliyoruz ki, sizde o güçte ve yürekte yok. Bütün Kuşadası bunu biliyor. Biz durmayacağız, bizi korkutamayacaksınız. Bizler, emir elinizdeki kişiler gibi olmayacağız. Haklının yanında, masumun yanında olup, Kuşadası'nın hakkını savunmaya devam edeceğiz.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0