İÇKİLER BELEDİYEDEN!

Kuşadası Belediye Başkanı, yakın çevresine ve bazı iş adamlarına yılbaşı sebebiyle yüzlerce litre içki ve çikolata dağıttı. Yüzlerce kişiye giden bu hediyelerin bütçesi ise beşyüz bin (500.000) liranın üzerinde olduğu konuşuluyor. Borç batağındaki belediyenin kasasından çıkan bu ücret, Kuşadası halkının tepkisini topladı.

İÇKİLER BELEDİYEDEN!

CHP'nin her açıklamasında yoksuldan bahsederken, CHP'li bir belediye başkanının bu tarz hediyeler dağıtması kafalarda soru işareti bıraktı. Kendisine yakın insanlara viski ve pahalı bir markanın çikolatasından belediye ait kutu poşetlerle belediye personeli götürdü. Hediyeleri hatta kendi partisi üyelerine ve diğer parti üyelerine kolilerce çikolata göndermesi belediyenin bütçesinin nasıl harcandığını ortaya çıkardı. Her yıl kendi yakınlarına belediye bütçesinden yüz binler liralık yılbaşı hediyesi ortaya çıkması üzerine belediye başkanı Ömer Günel sessizliğe büründü.

Sürekli olarak belediyeye ait işletmelerde üst düzey yöneticilerin ücretsiz içki içtiği hatta purolar ve viskiler havada uçuştuğu konuşuluyor olmasına rağmen, ilk kez kendisine yakın bir kişinin bu durumu doğrular nitelikte paylaşım yapması üzerine belediyenin bütçesinden içkilerin dağıtıldığı resmi olarak ortaya çıktı.

Görüşlerini aldığımız halktan ise başkana ve ekibine çok büyük tepki vardı. 'Bu içkilerin parası bizim verdiğimiz vergilerden gidiyor. Her konuşmasında yoksulluktan bahseden Günel, kendisine geldi mi yoksulluğu unutuyor. Bu hediyeler yerine belediye personeline yılbaşı için gıda yardımında bulunsaydı daha iyi değil miydi?' diyen vatandaşlar, ayrıca bu hediyelerin giden insanların durumu gayet iyi; bizlerin vergileri neden böyle şeylere gidiyor, başkan bunu açıklamalı, diyerek tepkilerini gösterdiler.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1