KUŞADASI'NDA SİLAHLI KAVGA!

Camikebir Mahallesi Cephane Sokak üzerinde meydana gelen kavga olayı sonucunda E.Y. isimli şahsin silahla yaralanması olayı üzerine Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yeri, çevresi ve güzergah üzerinde bulunan tüm güvenlik kameraları ile mobese kameraları saatler süren incelemeye alınmış, olay yerinde gerekli tüm teknik çalışmalar gerçekleştirilmiş, akabinde olayı gerçekleştiren A.Ö., E.U., F.Ö., S.D., A.İ. ve A.S. isimli şahıslar tespit edilmişlerdir.

KUŞADASI'NDA SİLAHLI KAVGA!

Şahısları yakalamaya yönelik olarak yapılan  çalışmalar neticesinde şahısların Söke ilçesinde bulunan adresleri tespit edilmiştir. Aydin Il Emniyet Mudurlugu,
Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri  ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa olarak sabah saatlerinde Sökede belirlenen adteslere operayon düzenlenmiştir. 
Düzenlenen operasyon sonucu şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. 
Şahısların evlerinde yapılan aramalarda A.Ö. isimli ikametinde yapı 1 adet SIG SAUER ibareli 7.65 mm silah, 7 adet 7.65 mm fişek
A.S. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada _Sarsılmaz marka 9mm çapında silah, 2 adet şarjör, 97 adet fişek ele geçirilmiş ve ele geçirilen malzemelere el konulmuştur.
Şahıslar gerekli yasal işlemler için Söke ilçesinden Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilmişler, akabinde bu gün sabah saatlerinde Adli Makamlara sevkleri sağlanmıştır.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0