BENİM VİCDANIM YAŞIMDAN BÜYÜKTÜR

CHP Kuşadası belediye Başkan Aday Adayı Erkan Güzelgün'e destek çığ gibi büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin en ünlü sunucusu Hasan Dünya'dan "Yılın En İyi (çıkış Yapan Siyasetçi ödülünü alan Güzelgün, Kuşadalıların ilgisini çekiyor. Kuşadası'nda adeta çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayın Güzelgün için oluşturulan "imza Desteği kampanyasına, Kuşadası kentsel paydaşlarının gösterdiği ilgi de dikkat çekiyor.

BENİM VİCDANIM YAŞIMDAN BÜYÜKTÜR

Kişiliğini, vizyonunu, çalışkanlığını bildiğim ve güvendiğim Kuşadasının sevilen iş insanlarından ve aynı zamanda  CHP Kusadasi Belediye Başkanı Aday Adayı Erkan Güzelgün Cumhuryet Halk Partisin'den Belediye Başkanı Adayı oldu. 

TAM BIR KUŞADASISPOR SEVDALUSI

Kuşadasında herkes tarafından çok sevilen Guzelgün, özellikle va vatandaşların kendisini çok iyi biri ve merhametli birisi olarak görmesi sebebiyle bilinir. Kuşadası için yaptigi yardımlar başta olmak üzere her zaman elini taşın altına koyan Guzelgün, tam bir Kuşadasıspor sevdalisidir. Yönetimde yer aldıgi dönemde taraftarlann sevgilisi hali ne gelmiş, istifa sürecinde ise Kusadası Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayacağını söyleye rek görevinden istifa etmiştir. Her daim sokakta, pazarda, çarşıda karşılacağınız Güzelgün, aday adaylığını açıkladığı günden beri durmaksın ziyaretlerine devam ediyor. Her gün dernekler başta olmak Üzere Kuşadası halkı ile bir araya gelen Guzelgün, Kuşadası halkın dan büyük destek goruyor. Gittiği her yerde vatandaşlann sevgi gösterileri ile karşılaşan Güzelgün un projeleri de vatandaşlar tarafından çok beğeniliyor. Bunlann başında estetik Yenileme, dinlenme ve piknik alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanlan ve özellikle engelli bireyler için özel tasarlanacak tuvalet ve hijyen alanlan gibi birçok proje bulunmaktadır.

"TEK YÖN SORUNU ÇÖZÜLECEK

Kuşadası halkının en büyük problemlerinden biri olan tek yön sorununu çözeceğini açıklayan Güzelgün, "Kuşadası halkı ne isterse, nasıl isterse o şekilde olacak.Göreve gelir gelmez ilgileneceğim konulann başında tek yön uygulaması var dedi.

                                                                                                                               ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0