TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİNDE SICAK GELİŞME!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kuşadası İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİNDE SICAK GELİŞME!

Bugün Kasım Yaman Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, TİP'in Kuşadası için ilk belediye başkan aday adayı açıklandı. Açılış konuşmasını TİP Kuşadası İlçe Başkanı Alevsu Özge Arslan yaptı. Arslan, gelenlere teşekkür ederken, aday adaylığını açıklayan Veli Tosuner'e başarılar diledi.

Aday adaylığını açıklayan Veli Tosuner, Kasım Yaman Parkı'nda düzenlenen kahvaltılı basın açıklamasında, tasarruf tedbirlerine vurgu yaparak şu sözleri dile getirdi: "Tasarruf tedbirlerimizin en önemli kalemlerinden olacaktır. Sadece yeterli ve ihtiyaç kadarıyla makam aracı bulunduracağız. Gerekirse yürüyeceğiz, gerekirse bisiklete bineceğiz. Ancak bu tür harcama kalemleri asla olmayacak. Zaten önümüzdeki dönemde artacak olan mazot maliyetleri bu tür kısıtlamaları zorunlu hale getirecek. Kuşadası İşçi Partisi olarak halkın yanında olacağız."

Bu gelişmelerle birlikte TİP Kuşadası İlçe Başkanı Alevsu Özge Arslan'ın görevinden istifa ederek 1. sıra meclis üyeliği için aday olacağı konuşuluyor. TİP içindeki bu değişiklikler, önümüzdeki seçim stratejisinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0