ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENİYOR

Eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayarak yarı tatil dönemine giren çocuklar, tatilin keyfini İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’na kurulan lunapark oyuncaklarıyla çıkarıyor. Havaların güzel gitmesini değerlendiren çocuklar, birbirinden keyifli oyuncaklarda gönüllerince eğleniyor.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENİYOR

Kuşadası'ndaki öğrenciler, 15 günlük sömestir tatilinin keyfini Kuşadası Belediyesi tarafından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’na kurulan oyun alanında çıkarıyor. Yoğun okul programından biraz olsun uzaklaşıp dinlenmek isteyen öğrenciler, ebeveynleriyle birlikte alana gelerek lunapark oyuncaklarında eğlenmenin tadını çıkarıyor.

MUTLULUK VE SEVİNÇ YAŞIYORLAR

Kentte hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyretmesi de çocukların oyun keyfini ikiye katlıyor. Oyun alanında çocuklar tarafından en çok rağbet gören oyuncaklar ise trambolin ve atlıkarınca oluyor. Sevilen çizgi film karakterlerinden Red Kit, Dalton Kardeşler ve Hulk heykellerinin önünde de bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocukların mutluluk ve sevinçleri yüzlerine yansıyor.

Öte yandan oyun alanı, 31 Ocak 2023 tarihine kadar hafta içi her gün 12.00-18.00, hafta sonu ise 11.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0