ÇERÇİOĞLU’NDAN, KARA KIŞ DESTEK PAKETİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ‘Kara Kış Destek Paketini’ açıkladı.

ÇERÇİOĞLU’NDAN, KARA KIŞ DESTEK PAKETİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ‘Kara Kış Destek Paketi’ kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yakacak, gıda, yemek, eğitim ve barınma yardımı yapacağını duyurdu. Çerçioğlu, her zaman vatandaşların yanında olduklarının altını çizerek; “Aydın’da kara kış, aydınlık geçecek” dedi.

 “VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Başkan Çerçioğlu, konuyla ilgili şunları açıkladı: “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi yaklaşan kara kışta da vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bunun için ‘Kara Kış Destek Paketimizi’ başlatıyoruz. Yaklaşmakta olan kara kışın etkilerini bir parça olsun azaltmak için ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, yakacak yardımı, işsiz gelirsiz kalmış vatandaşlarımıza gıda yardımı, hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza yemek yardımı, öğrencilerimize eğitim desteği ve barınma yardımı yapacağız”

“HİÇ KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”

Vatandaşlarımızın mutfağından eti, ekmeği, peynir, yoğurt ve temel gıda maddelerini eksik etmeyeceğiz diyen Çerçioğlu, “Aydın’da hiç kimse üşümeyecek, hiç kimse yatağa aç girmeyecek, hiçbir çocuk eğitim hakkından mahrum kalmayacak ve hastalar, yaşlılar yalnız bırakılmayacak. Zor günleri bölüşerek ve yardımlaşarak atlatacağız. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki Aydın Büyükşehir Belediyesi her zaman olduğu gibi bu zor zamanlarında da yanlarında olacak. Aydın’da kara kış aydınlık geçecek” ifadelerini kullandı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0