FUTBOL CAMİASININ ACI KAYIPLARI

Kahramanmaraş ve çevresinde meydana gelen ve tüm Türkiye'yi derinden sarsan deprem futbol camiasını da sarstı. Deprem felaketinde Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklalSpor'un futbolcusu Hakan Doğan, TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un atletik performans antrenörü İbrahim Halil Ölmez, Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, TFF Kadınlar 3. Ligi kulüplerinden Şanlıurfa Gençlik Spor'un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak hayatını kaybetti.

FUTBOL CAMİASININ ACI KAYIPLARI

Türkiye Kahramanmaraş ve 9 ilde meydana gelen deprem felaketi sonucunda futbol camiası acı kayıplar verdi. 

Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklalSpor'un futbolcusu Hakan Doğan, TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un atletik performans antrenörü İbrahim Halil Ölmez, Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, TFF Kadınlar 3. Ligi kulüplerinden Şanlıurfa Gençlik Spor'un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak depremde hayatlarını kaybetti.

TFF'den yayınlanan baş sağlığı mesajında "Depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun" denildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0