KİRACI VE EV SAHİPLERİ

İki tarafta haklı , Bir tarafta enflasyonist ortamda her gün artan fiyatlar sebebi ile düşen alım gücü , Diğer tarafta artış hızının çok altında kalan maaşlar, Kısır döngüye neden olan ise maaşlara gelen her zamdan sonra ürün ve hizmetlere getirilen artışın maaş artışının iki katı olması Dolayısıyla mesele kuyruğunu kovalayan kedi meselesine dönüyor ve bir türlü sonuca gidilemiyor.

KİRACI VE EV SAHİPLERİ

Kıymetli ev sahipleri ; Kiraya ne kadar zam yapsanızda zamlara yetişemeyeceksiniz, bari kiracılarınızın kalbini kırmayın. İllaki bir bedel ödetecekseniz bu bedeli zincirin en alt halkasında yer alan kiracınıza ödetmeyin, bu artışlarda onun bir suçu olmadığı gibi çözüm mercisi de o değil .

Gücünüzün yettiği insanlara yüklenmek sizi yüceltmez .

Sevgili kiracılar sizlerde belki hayattaki tek geçim kaynağı sizden aldığı kira olan mal sahiplerinize , hakkaniyete uygun bir zam yapın, günü gelmemiş ve size söylenmemiş olsa da .

Başımızdakilere gücümüz yetmiyor diye birbirimizi yemeyelim. Nasılki her türlü kusur günah ve hatamıza rağmen Allah bizlere merhamet ediyorsa bizlerde birbirimize merhamet edelim . 

Sevgiyle kalın kardeşiniz Rıdvan Eşin

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0