HÜSEYİN YILDIZ SEÇİLEMEDİ ORTALIK KARIŞTI !!

OYLAMA SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ.

HÜSEYİN YILDIZ SEÇİLEMEDİ ORTALIK KARIŞTI !!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresinde ortalık karıştı. Fuar Düğün Salonu’nda yapılan kongrede tansiyon yükseldi. Çıkan kavgada CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi. Kavganın nedeni daha sonra belli oldu

CHP'li Burcu Köksal, Afyonkarahisar'daki kongreye Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ı kongre divan başkanı olması için getirdi. Ancak örgüt, Yıldız'ı değil Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'i istedi. Akabinde yapılan oylamada Hüseyin Yıldız 'divan başkanı olmasın' diye karar çıktı. Bunun üzerine ortam bir anda gerilirken tartışmanın dozu yükseldi.

BURCU KÖKSAL BAYGINLIK GEÇİRDİ

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal, Fuar Düğün Salonu'ndaki kongrenin başlayacağı sırada CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in oturduğu masaya doğru yürüdü. Köksal, Baltacı'ya yönelerek, "Sen beni telefonda tehdit edemezsin. Telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin. Beni Afyon 'dan AKP kazıyamadı, sen kazıyamazsın" şeklinde tepki gösterdi. Bu sırada salonda bulunanların bir bölümü "Hırsızlar dışarı" diye bağırdı.
Yaşanan gerginlik sırasında "Susmayacağım, bana telefonda seni Afyon'dan kazıyacağım diyor" ifadesini kullanan Köksal'a, başka bir grup da "Burcu dışarı" diye seslendi. Bu sırada Köksal, baygınlık geçirdi.Sağlık  görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Köksal, partililerin yardımıyla salondan çıkarılarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0