Yeni TBB başkanına Çerçioğlu ve Günel'den tebrik mesajı

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) yeni başkanı Ramiz Erinç Sağkan oldu. Bunun üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Sağkan'a tebrik mesajı gönderdi.

Yeni TBB başkanına Çerçioğlu ve Günel'den tebrik mesajı

TBB 36. Olağan Genel Kurulu’nun ikinci günü tamamlandı. Başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği için sandık başına gidildi. Genel Kurulda, dokuz kabin ve üç sandık kuruldu.

348 delegenin oy kullandığı seçimde 182 oy alan Ramiz Erinç Sağkan yeni başkan olurken, Metin Feyzioğlu ise 156 oy aldı. 10 oy ise geçersiz sayıldı.

Türkiye Barolar Birliği’nin yeni yönetimi için mevcut başkan Metin Feyzioğlu, Erinç Sağkan ve Medeni Ayhan yarıştı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VE GÜNEL'DEN SAĞKAN'A TEBRİK

Feyzioğlu'ndan başkanlık bayrağını devralan Sağkan'a bir tebrikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan geldi. Sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile Sağkan'a görevinde başarılar dileyen Başkan Çerçioğlu, "Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'na seçilen Erinç Sağkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Sağkan'ın yanı sıra TBB Yönetimi'ne seçilen Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt'u da tebrik eden Kuşadası Belediye Başkanı Avukat Ömer Günel ise mesajında, "Hukukun üstünlüğünü hakim kılacağına, adaletin tecellisi, savunma mesleğinin güçlenmesi için çalışacağına inandığım, meslektaşım Avukat Ramiz Erinç Sağkan'ı tebrik ediyorum.

Aydın Barosu Başkanı, sevgili meslektaşım Gökhan Bozkurt Barolar Birliği Yöneticisi seçilmiştir. Yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0