KUŞADASI’NDA TÜM SİYASİ PARTİLER BİR ARAYA GELDİ

YENİHABER KUŞADASI GAZETEMİZİN BAŞLATMIŞ OLDUĞU ‘’ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN’’ KAMPANYAMIZA KUŞADASI’NDA TÜM SİYASİ PARTİLER BİR ARAYA GELEREK, YARDIM SEFERBERLİĞİMİZE DESTEKTE BULUNDULAR.

KUŞADASI’NDA TÜM SİYASİ PARTİLER BİR ARAYA GELDİ

Yenihaber ailesi olarak din, dil, ırk, siyasi görüş ve mezhep  fark etmeksizin doğru söz doğru haber anlayışımız ile çıktığımız bu yolda, tarafsız oluşumuzdan dolayı başlatmış olduğumuz ‘’Çocuklar Üşümesin’’ kampanyamıza Kuşadası’nda tüm siyasi partiler bir araya gelerek, Kuşadası’nda ‘’Montsuz ve Botsuz’’ çocuk kalmaması için destek sağladılar,  bizler de Yenihaber Kuşadası gazetesi ailesi olarak ‘’Çocuklar Üşümesin’’ kampanyamıza gelen,  montları, botları ve maddi destek veren Kurum ve  Kuruluşların hediyelerini kabul ettik. Kampanyamızda yardımseverlerden alınan bir mont ve bir bot alan veya maddi destekte bulunmak isteyen herkese makbuz kesilerek resmi bir şekilde hediyelerini kabul ettik.

Bizlere yapmış olduğumuz ‘’Çocuklar Üşümesin’’ kampanyamızda destek veren çocuklarımız için bir araya gelen tüm siyasi partililere teşekkür ederiz.

YENİHABER KUŞADASI GAZETEMİZİN ‘’ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN’’ KAMPANYAMIZA DESTEK VEREN PARTİLİLER:  

Kuşadası Belediye Başkanı Sn. Ömer Günel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Sn. Oğuzhan Turan ve Sn. Tibet Özer, Kuşadası CHP İlçe Başkanı Sn. Mehmet Gürbilek, Kuşadası Ak Parti İlçe Başkanı Sn.  Mustafa Gökçe, Aydın BBP İl Başkanı Sn. Adem Köse ve Kuşadası İlçe Başkanı Sn. Fevzi Aslan, Memleket Partisi Yönetimi,Kuşadası İyi Parti Başkanı Sn. Hayati Atlı, Kuşadası Deva Partisi İlçe Başkanı Sn. Behçet Alp, Kuşadası Zafer Partisi Sosyal İşler Sorumlusu Tuğçe Alev

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0