SAADET KUŞADASI’NDA ATEŞ DÖNEMİ

Saadet Partisi Kuşadası İlçe Başkanı belli oldu. Başkanlığa, esnaflık yapan Süleyman Ateş getirildi. Başkan Ateş, yeni dönemde partisini hedefe ulaştırmak için tüm Kuşadalıların her daim yanında olacaklarını, sorumluluklarını ilk günkü azim ve kararlılıkla yerine getireceğini söyledi.

SAADET KUŞADASI’NDA ATEŞ DÖNEMİ

Seçim süreci yaklaşırken partilerdeki hareketlilik devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Kuşadası İlçe Başkanı da netleşti. İlçe Başkanlığına 25. Ve 27. Dönem Aydın Milletvekili, geçmiş yıllarda da ilçe başkanlığı görevini yürüten kentte esnaflık yapan Süleyman Ateş getirildi.

Yeni başkan Süleyman Ateş, başkanlıkla ilgili olarak “Bu onurlu davanın, kutlu yolun her daim neferi olmuş şahsımı bu göreve layık gören başta il yönetimine, genel merkeze teşekkür ederim. Parti olarak herkesin kendini güvende hissettiği, kimsenin inancından ve kimliğinden dolayı ayrımcılığa uğramadığı, adaletin tam manada tesis edildiği huzurlu bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Ateş, yeni dönemde partisini hedefe ulaştırmak için tüm Kuşadalıların her daim yanında olacaklarını, sorumluluklarını ilk günkü azim ve kararlılıkla yerine getireceğini de sözlerine ekledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Karahan da konuyla ilgili olarak, “Kuşadası İlçe Başkanlığına 27’nci dönem Milletvekili adayımız, kurucu ilçe başkanımız. Süleyman Ateş bey getirilmiştir. Kuşadası’na ve teşkilatımıza hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar dilerim” mesajını paylaştı. 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0