SUÇU İSPATLANANA KADAR HERKES MASUMDUR

Bugün bir köşe yazısında bizi hedef alan yazıya cevabendir. ''Gazetelerin mahkemelerde yargılananları aklanma odaları değildir'' demiş belli ki kendi vicdanında ve aklında suçlu bulmuş olacak ki aklanma kelimesini kullanmış.

SUÇU İSPATLANANA KADAR HERKES MASUMDUR

 Hukukta bir söz vardır suçu ispatlanana kadar herkes masumdur diye bizler kim suçlu yada kim mağdur buna karar verecek değiliz! Herkes bu İlçede bilsin ki mağdur olduğuna yada sesini duyuramadığına inanıyorsa  Yenihaber ailesi olarak bizim kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Sadece parası olana siyasi gücü olana bu imkanı sağlayan bir kurum olmadık , olmayacağız da ! Ne bir belediyeden gelen parayı ne de müteahhit üzerinden gelen maaşımız olmayacak! Evet Kuşadası'nda olmayan bir şey yaptık gerçek bir gazete ofisi ve bir çok kişiye iş imkanı sunduk , kazanılan parayı sadece kendi cebimize atmadık paylaşmayı bildik.
Fatma Çanakçı ile yaptığımız program Kuşadası halkının gözünde ve siyasilerde bile bir umut oluşturdu.Haklıysan yanında birileri muhakkak olur, haksızın yanındaysan bir çıkarın vardır. Daha da önemlisi bu programın neden yapıldığını ,hatta  Kuşadası'nda yaşayan mağdurların olması gerektiğini belirttiniz, ben de soruyorum size Fatma Çanakçı' yı  o zaman neden canlı yayına davet ettiniz? Sizin için önceliği yoktu neden derneğinize davet ettiniz? Bunu açıklamalısınız!
Yaptığımız programda üstüne basa basa söylenmesine rağmen konuyu mahkemeye çekmeye çalışıyor olmanız bize manidar geliyor. Bu programın konusunun dava olmadığını belirtmiştik. Konumuzun bir insana nasıl KUMPAS kurulduğunu anlatmak için yapıldığının belirtilmesine rağmen nedense konuyu hep bir mahkemeye getirme çabanızı anlamakta güçlük çekiyoruz! 
Biz Kuşadası Yenihaber Gazetesi ailesi olarak mağdurların ve haksızlığa uğrayanların sesi olmaya devam edeceğiz kim bize gelirse Gazetemiz ve Ekibimiz sonuna kadar yanında olacaktır.

                                                                                                                                         Yusuf Arslan

                                                                                                                     Yenihaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0