KUŞADASI OLAY GAZETEMİZİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ GECESİNDE BULUŞUYORUZ

Kuşadası’nda 2022 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan ve ilçedeki gündemi belirleyen Kuşadası Olay Gazetesi, 1’inci kuruluş yıldönümü kutluyor. 1 Mart’ta düzenlenecek büyük kutlama gecesinde birbirinden değerli sanatçılar sahne alarak büyük coşku yaşatacak.

KUŞADASI OLAY GAZETEMİZİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ GECESİNDE BULUŞUYORUZ

Kuşadası Olay Gazetesi, bir yıllık başarılı yayın hayatı süresince tarafsız, ilkeli, dürüst, halkın sorunlarını dinamik ve çalışkan kadrosuyla doğrudan aktararak Kuşadası’nın yerel haberciliğinde saygınlık, takdir topladı.

“Yazılmayanları yazan gazete” sloganıyla Kuşadası Olay Gazetesi, vatandaşın nabzını tutarak Kuşadası’ndan, Ege Bölgesi’nden ve ülkemizden en çarpıcı haberleri okuyucu ile buluşturuyor. Kuşadası Olay Gazetesi, ilk yaşını doldurmanın heyecanını yaşıyor.

1 Mart 2023 Çarşamba günü Beyaz Saray Düğün Salonu’nda düzenlenecek kutlama gecesinden birbirinden değerli ses sanatçıları sahne alacak. Özgür İnce, İbrahim Dizlek, Eda Doğanay, Eren Özütemiz, Gülten Benli, Çoban Ali ve Serpil Efe birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek davetlilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Bu muhteşem gecenin sunuculuğunu ise ünlü sunucu Deniz Olgun yapacak.

Yıldönümü kutlama gecemizde siz de yerinizi almak istiyorsanız rezervasyon için 0536 692 60 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kuşadası’nın saygıdeğer halkını, yerel yöneticilerini, iş adamlarını, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticilerini kuruluş yıldönümü kutlamasına davet ediyoruz.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0