SİYASİ OYUNLARLA KUŞADASI'NA YÖN VEREMEZSİNİZ

Kuşadası’nda siyasete yön vermeye çalışan eski siyasetçiler, şimdi de kendine yeni birini buldular ve şimdiden gelecek yerel seçimler için kendilerince çalışmaya başladılar.

SİYASİ OYUNLARLA KUŞADASI'NA YÖN VEREMEZSİNİZ

Aldığımız duyumlara göre; düzenli olarak bir araya gelen 3 eski belediye başkanı Özer kayalı, Esat Altıngün ve Fuat Akdoğan kafa kafaya verip kendilerince Kuşadası’nda birilerini bir yerlere getirmeye çalışıyorlar. Bu üçlü Fuat Akdoğan’ın malikanesinde buluştular.

Kendileri ya seçim kaybetti ya da aday gösterilmediler ama nedense bir türlü Kuşadası’nın siyasetinden vazgeçmediler. Şimdi de kendileri partiler tarafından aday olamayacaklarını bildikleri için yakın isimleri gündemlerine alıp siyasette ortalığı karıştırmaya başladılar. Kaybettikleri seçimlerden sonra ortalıkta çok gözükmeyen üçlü, iş Kuşadası siyasetini yönlendirmeye geldiğinde bir araya gelerek partilerle ve kendilerine yakın insanların desteğini almak için güç birliğine başvuruyorlar.

ADAYLAR NASIL BELİRLENİYOR?

Genel seçimlerin yaklaşmasını fırsat bilip kendilerine partilerde yer bulmaya çalışan eski başkanlar kendilerine rakip gördükleri kişileri saf dışı bırakmak için kendilerince adaylar bulup siyasette yer edinmeye çalışıyorlar. Kuşadası’nda siyasi oyunlar oynandıkça Kuşadası halkına hizmet götürmekte daha zorlanılıyor ve durum çetrefilli hal alıyor. Adayları partilerin yöneticileri mi seçiyor yoksa siyasi oyunlar ve bu tür koalisyonlar sonucu mu adaylar belirleniyor? 

Kuşadası halkı adına sesleniyoruz siyasetten elinizi çekin aday olmak isterseniz oyun oynamak yerine çıkıp adayınızın adını açıklayın. Neden son dakikaya kadar bekliyorsunuz? Yoksa aklınızda başka planlar mı var?

                                                                                                                     ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0