SEL FELAKETİNDE ACI SÜRÜYOR

Söke'de gerçekleşen sel felaketinde hayatını kaybeden 70 yaşındaki Nurten Sivritaş gözyaşları içinde toprağa verildi. Akıntıya kapılıp kaybolan 51 yaşındaki Ali Alptekin için arama çalışmaları devam ediyor.

SEL FELAKETİNDE ACI SÜRÜYOR
Aydın'ın Söke ilçesinde etkisini gösteren sağanak yağış, sel felaketini beraberinde getirdi. Yerleşim yerleri sular altında kaldı.
Bölgede yapılan arama ve kurtarma çalışmalarında Erhan Kavaklıçay, Hacer Alptekin ve Güneyyaka mahalle sakini Nurten Sivritaş'ın cansız bedenlerine ulaşılmıştı. 19 yaşındaki Erhan Kavaklıçay ve Hacer Alptekin Demirçay mahalle Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilmişti.
Bugünde Güneyyaka Mahallesi'nde sel felaketinde hayatını kaybeden Nurten Sivritaş için Hacılar Camii'nde cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Sivritaş, sevenlerinin dualarıyla Granta Mezarlığı’na defnedildi.
Cenaze namazına ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Aydın Valisi Yakup Canpolat,Söke Kaymakamı Ali Akça, Söke İl ve İlçe Emniyet Müdürleri, İl ve İlçe Jandarma Komutanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0