ÖZEN ÖZDEN KÖŞE YAZISI : PARA SEN NELERE KADİRSİN!

Kuşadası yine güzel bir hafta geçirdi. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hareketlendirdi ilçemizi. Tabi havalarında güzel olması daha da kalabalık olmasını sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

ÖZEN ÖZDEN KÖŞE YAZISI : PARA SEN NELERE KADİRSİN!

Bu Kuşadası öyle bir yer ki, bazen anlam veremiyorum. Dün yerden yere vuran bugün övgü yağmuruna tutuyor. Sonra da çıkmış ben duayen gazeteciyim, onlar öncedendi diyor. Bende diyorum ki neden belediyenin haber merkezinden gelenlerin dışında bir gün de sizi göremiyoruz bir yerde. Ya da bu belediyenin hiç mi hatası yok yazılacak. Çok mu iyi? Ama susmaya mecbursunuz. Nede olsa iplerin onların elinde, yoksa ödeme alamazsın. Ne derlerse yapmak zorundasınız. Sonra da ben doğru haberciyim diyorsunuz. Doğru haber vatandaşın hayrına olanlar için yapılır. Birileri memnun edilsin diye değil. Elinde fatura ile gezip para toplayacaksan ona da saygı duyarım ama sonra çıkıp ben duayen gazeteciyim deme.
Yaptığımız haberlere yorum yazabilirsiniz. Küfür, hareket olmadığı sürece kaldırmıyoruz hiç birini. Ama emir kipi ile yada tehditkar konuşursanız işler değişir. Biz öyle hazır haber gelsin diye beklemiyoruz. Çıkıyoruz, araştırıyoruz, her kesimden vatandaşın içindeyiz. Onların şikayet ettikleri konuları gidip bizzat kendim araştırıyorum. Örneğin dün, sağlık konusu. Vatandaşların en çok şikayet ettikleri yerlere gittim. Kendi gözlerime gördüm. Bazı okuyucularımız yazmış, bize o şekil davranmıyorlar diye evet size öyle davranmaya bilirler ama başkalarına davranıyorlar. Burda ki amacımız doktorumuzu yada sağlık çalışanını kötülemek değil. Buna bir an önce çözüm bulunmalı ve bunun içinde yetkililer harekete geçmeli diyoruz. Sizlerin de şikayet ettiği konular olursa ulaşın, sizler içinde araştırırım. Neyse onu yazarım.
Kuşadası için güzel olan her şeyin yanındayım ama vatandaş için kötü olacaksa onunda karşısındayım. Yapacak bir şey yok.
Sağlıcakla kalın.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0