BAŞKAN ÖMER GÜNEL ANKARA’DA

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Anıtkabir ziyareti ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Grup Toplantısını izlemek için Ankara’ya gitti.

BAŞKAN ÖMER GÜNEL ANKARA’DA

Başkan Günel, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, CHP Kuşadası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berkcan Mutlu, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Oğuzhan Turan ve Seyfi Seyhan Süvari ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktı. Başkan Günel, resmi törenin ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

CHP LİDERİYLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Günel, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve beraberindekiler, Anıtkabir ziyaretinin ardından da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Parti Grup Toplantısı’nı parti salonundan takip etti. Başkan Günel, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Günel, Meclis ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından “CHP TBMM Toplantısı’nda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinledik. Huzurlu, adil bir yaşama çok az kaldı. #Geliyorgelmekteolan” paylaşımını yaptı.

KILIÇDAROĞLU: “DEVLETİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti grup toplantısında Altılı masaya değinerek, “Altı lider, devlet için beka sorunu haline gelen tek adam rejimini değiştirmek için bir araya geldi. Altı lider bir araya gelip 2 bin 300'ün üzerinde var olan sorunlara çözüm üretiyorsa ve bunu oy birliğiyle yapıyorsa Türkiye'nin geleceği aydınlıktır. Yolsuzluklara karşı mücadele burada var, işsizliği giderecek politikalar burada var, çalınan paraları nasıl alacağız hepsi burada var. Devleti yeniden inşa edeceğiz. Ahlak üzerine, bilgi üzerine, erdem üzerine yeniden inşa edeceğiz. 9 ana başlık, iki bin 300'den fazla çözümümüz var. Demokrasi tarihimizde bir ilktir. Biz duygularımızla değil, biz aklımızla hareket ediyoruz” diye konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0