MİNİBÜSLERE ZAM GELİYOR

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, Aydın’da Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME’ den ulaşıma p oranında zam talebinde bulunduklarını açıkladı.

MİNİBÜSLERE ZAM GELİYOR

Aydın’da her geçen gün artan maliyetler ile birlikte her sektörün etkilendiği gibi fiyatlarda da artış beklentileri sürüyor.

İLK UKOME TOPLANTISINDA KONU GÖRÜŞÜLECEK

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, daha önceden de zam talebinde bulunduklarını ifade ederek UKOME’ den zam için talepte bulunduklarını söyledi. Yerel seçim sonrası UKOME’ de yeni yapılacak görevlendirmelerin ardından ilk UKOME toplantısında konunun gündeme gelmesini beklediklerini kaydetti.

Zam talebini %70 oranında sunduklarını belirten Özmeriç, sektörde haksız rekabet olmaması açısından olması gereken rakamın da bu olduğunu dile getirdi.

“DÜŞÜK RAKAMLARLA YOLCU TAŞIYORUZ”

Ardından Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, “Şoförler Odası olarak genel artışlara oranla en az %70 oranda zam bekliyoruz. Düşük rakamlarla yolcu taşıyoruz, maliyetlerimiz çok yüksek. Acilen zam yapılması gerekiyor” dedi.

Yapılacak olan zamlardan Kuşadası'nda faaliyet gösteren minibüslerde yararlanacak.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0