ÖMER GÜNEL'DEN TARİHİ REKOR

"Kuşadası Belediyesi, kurulduğundan beri ilk kez memurlarının maaşlarını ödeyemediği gibi en az birkaç gün daha ödeyemeyeceği belli oldu. Memurların dışında, belediye çalışanlarının da maaşlarını alamadığı biliniyor. Personel A.Ş.'de olanlara sendikadan gelen mesajda ise, 'Merhaba arkadaşlar. Şimdi başkanımız Ömer Günel'le görüştük. Maaş ödemeleriyle ilgili “devletten gelen ödeneğin az geldiğini ve bunun da kendilerine sürpriz olduğunu, maaş sorununu birkaç gün içerisinde halledeceğiz” dedi. Bilgilerinize.' diye mesaj geldi. Buradan anlaşılacağı üzere en az birkaç gün daha maaşlar yatmayacak.

ÖMER GÜNEL'DEN TARİHİ REKOR

Milyonlarca liralık konserler düzenleyen belediye, hatta birkaç esnafın iş yapması için bütün yaz konserler düzenlerken, iş belediye çalışanlarına gelince para yok. Belediye başkanı Ömer Günel'in daha önceki açıklamalarında, belediyenin bütçesinin 1.5 milyara yakın olduğunu açıklamıştı. Belediyenin bu kadar yüksek geliri varsa, kurumun kasası neden boş? Kuşadası'nda en çok iş yapan işletmelere belediye sahipken neden maaşlar ödenemiyor? 5 yıllık süreçte binlerce ruhsat kesildi, buralardan gelen harçlar nerede? gibi sorular dünden beri en çok duyduğumuz kelimeler.

Belediyeden herhangi bir resmi açıklama yapılmaması, işçilerde endişeyi gittikçe artırıyor. Hizmet çağı devam edecekken, belediye başkanı Ömer Günel tarihi rekor kırarak, belediye tarihinde memur maaşını ödeyemeyen Belediye başkanı oldu."

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0