KUŞADASI GÜÇ BİRLİĞİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

İYİ Parti Aydın ve Kuşadası teşkilatları, Ankara’da yapılan “Yerel Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısına” katıldı. Ekip olarak Ankara’ya adeta çıkarma yapan İYİ Parti, Kuşadası ve Aydın için güç birliği mesajı verdi.

KUŞADASI GÜÇ BİRLİĞİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı ile Kuşadası Belediye Başkan adayı Behçet Alp’in katıldığı toplantıda konuşan Genel Başkan Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesini okudu. Konuşmasında ittifak siyasetine karşı olduklarını vurgulayan Akşener, “Atatürk’ün partisinde olanlar bugün ‘Dem’leniyor. İttifak sistemine ve dayatma düzenine karşıyız” dedi.
Daha sonra gerçekleştirilen aday tanıtımında sahneye çıkan İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özer Kayalı ile Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp büyük alkış aldı. Etkinliğin ardından konuşan Özer Kayalı, Aydın’da tarih yazmaya hazırlandıklarını belirterek, iddialı olduklarını söyledi. 
Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp ise Özer Kayalı’nın büyükşehir adaylığı ile birlikte oluşan ‘Kuşadası Güç Birliği’nin çığ gibi büyüdüğüne işaret ederek, “Kuşadası’nın nefes almasına az kaldı. 1 Nisan’da güneş Kuşadası’nda bir başka doğacak. Barışın, sevginin, hoşgörünün hâkim olduğu bir Kuşadası’nı hep birlikte yaratacağız” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0