BAŞKAN GÜNEL NEREDE?

Cumhurbaşkanlığı 56 Bisiklet Turu Kuşadası Etabı bitti. Toplamda 2 gün süren dünyanın her yerinden yüz milyonlarca insanın izlediği yarışmanın, Belediye Başkanı Ömer Günel'in tabiriyle turizmin başkenti Kuşadası'na heyecan getirdi.

BAŞKAN GÜNEL NEREDE?

Her yerde 'Kuşadası için gerekirse herkesle görüşürüm.' diyen Günel yarışmayı izlemeye gelmedi. Ne zaman Kuşadası'nda turizm için bir şey yapılacak olsa başkanın yurt dışı seyahatı oluyor. Bu seferde izne ayrılmış. Bu yarışmanın yapılacağı bir yıl öncesinden belli olmasına rağmen katılmadı.

Turizmde yarıştığımız ilçelerin belediye başkanları ilçelerini tanıtmak için günler öncesinden hazırlıklarını yaptılar. Fakat bizim belediyemiz ise herhangi bir hazırlık süreci gerçekleşmedi. Turizm adına sınıfta kaldı. Bilindiği gibi daha önce turizm bakanı Kuşadası'na gelmiş, ilçenin yöneticileri ve turizmcileri ile bir toplantı yapmıştı. O günde toplantıya katılmayan Günel daha sonra turizmcileri ip gibi sıraya çekip Pera düğün salonuna toplamış, 'turizm toplantısı yaptık' demişti. Bu sefer de bisikletcieri toplayıp Kuşadası Bisiklet Yarışması başlatacak galiba. Kuşadası gibi gelirinin büyük bir bölümü turizm olan bir yerin belediye başkanın dünyanın izlediği bir yarışmaya katılmaması büyük tepsi çekti. Kuşadası için ne zaman önemli bir olay olsa ortalıkta görünmeyen başkana insanlar soruyor BAŞKAN NEREDE?

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0