ÇERÇİOĞLUN'DAN GÜNEL'E BÜYÜK TOKAT !

"2020 yılında Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi arasında yapılan iş birliği protokolü ile Kuşadası'nda bulunan 18 ayrı noktada bulunan plajların işletmeciliğini belediyeye ait Arya Şirketi yapıyordu.

ÇERÇİOĞLUN'DAN GÜNEL'E BÜYÜK TOKAT !

Belediyenin her yaz döneminde milyonlarca lira para kazandığı bu alanlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Kuşadası Belediyesi'nden geri alındı. Ekonomik zorluklar çeken belediyeye bir darbe daha gelmiş oldu. Bilindiği gibi, belediye çalışanlarının maaşını dahi ödeyemeyecek duruma gelen belediyenin kasası bu gelirden de oldu. Bunun sebebi ise Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun arasının bozuk olması. Uzun bir zamandır aralarında gerginlik olduğu, Çerçioğlu'nun Kuşadası Belediyesi ile ortak başladıkları Türkiye'nin en kısa bisiklet yolu projesinden dahi çıkarmasıyla devam etmişti. Çerçioğlu bu sefer ise ekonomik olarak çok zor durumda olan belediyeyi en çok gelir kaynağı olan plajlardan vurdu ve bu sezon itibariyle artık Kuşadası'ndaki plaj işletmelerini Kuşadası Belediyesi'nden geri aldı.

1.5 milyar borcu olan belediyenin bu son olaydan sonra ne yapacağı merak konusu oldu. Günel ile Çerçioğlu arasındaki bu sorunlar düzelmezse olan Kuşadası halkına olacak gibi duruyor."

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0