KUŞADASI ASAYİŞ EKİPLERİ SUÇLULARA AMAN VERMİYOR!

Kuşadası Asayiş Ekipleri, ilçenin güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını günden güne artırıyor ve Kuşadası'na refah kazandırıyor.

KUŞADASI ASAYİŞ EKİPLERİ SUÇLULARA AMAN VERMİYOR!

Kuşadası Yavansu Mahallesi / Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde inşaat halinde bulunan iş yerinden Bakır Kablo ve borular, musluk bataryaları, sanayi tipi baskül, dondurucu dolap motoru, klima motoru, akü, ampul, kıyma makinası, internet dağıtıcısı çalınması üzerine Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, suçlu veya suçluların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Olay yeri çevresi ve güzergah üzerinde bulunan tüm güvenlik kameraları ile mobese kameraları incelemeye alındı. Yapılan tespitlerle bu hırsızlık olayı ile birlikte üç ayrı hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak O.K. isimli şahıs tespit edildi.

Şahıs, yapılan takibin ardından hırsızlık olaylarının meydana geldiği bölge civarında hırsızlık malzemeleri olan, bakır boru - kablolar ve sanayi tipi baskül ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

Ayrıca farklı tarihlerde ADM / EDAŞ'a ait dört ayrı trafo merkezinde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine ekipler, gerekli tüm kamera incelemelerini ve teknik çalışmaları yaparak olayların şüphelisi olarak H.M.Ç. isimli şahıs tespit etti.

Akabinde şahıs, yapılan aramalar neticesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir adreste yakalanarak gözaltına alındı. 

O.K. ve H.M.Ç. isimli şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0