Olay Gazetesi 2. Yılını Coşkuyla Kutladı!

Kuşadası'nın önde gelen yerel basın organlarından Olay Gazetesi, kuruluşunun ikinci yılını unutulmaz bir kutlama etkinliğiyle taçlandırdı. Beyaz Saray Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleşen bu geceye birçok vatandaşımız büyük bir coşkuyla eşlik etti. Gecenin konukları arasında şehrin önde gelen siyasi isimleri, iş dünyasının öncülerinden oluşan seçkin bir davetli listesi ve tabii ki yerel basının önemli temsilcileri bulunuyordu

Olay Gazetesi 2. Yılını Coşkuyla Kutladı!
Olay Gazetesi 2. Yılını Coşkuyla Kutladı!
Olay Gazetesi 2. Yılını Coşkuyla Kutladı!

Gecenin konukları arasında, şehrin önde gelen siyasi isimleri, iş dünyasının öncülerinden oluşan seçkin bir davetli listesi ve tabii ki yerel basının önemli temsilcileri yer aldı. Bu özel etkinliğe renk katan ünlü sanatçılar Eda Doğanay, Serpil Efe, Kenan Coşkun, Aliyar Nihan, Hüseyin Uğurlu, Ümit Tüzünler ve İbrahim Dizlek, coşku dolu performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Gecede ayrıca İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp ve ekibi, AKP Belediye Başkan Aday Adayı Esat Altungün ve ekibi, CHP Başkan Aday Adayı Murat Saraç, CHP Belediye Başkan Adayı Bahar Ballı ve ekibi, CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Bilal Çetinkaya ve ekibi, CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Hamza Kürkçü, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serdal Bulut, Celal’i Aşireti Derneği Aydın İl Başkanı Vedat Kıyak, Tip İlçe Başkanı Özge Arslan ve yerel basından Şerif Akarçeşme, Ufuk Baksi, Kudret Arısoy gibi önemli isimler bir araya geldi.

Olay Gazetesi'nin 2. yıldönümü coşku, neşe ve müzik dolu anılarla dolup taşarken, Olay Gazetesi'nin etkileyici 2. yılına özel bir vurgu yapılarak, başarı dolu bir geleceğe selam duruldu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0