CELALİ AŞİRETİ'NDEN ANLAMLI ZİYARET

Celaliler Dernek Başkanı Sayın Vedat Kıyak, İstanbul Tuzla Kaymakamı olarak atanan Sayın Ümit Hüseyin Güney'e yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerini ileterek bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Vedat Kıyak, Kaymakam Güney'e özel bir plaket takdim etti.

CELALİ AŞİRETİ'NDEN ANLAMLI ZİYARET

Celaliler Dernek Başkanı Sayın Vedat Kıyak, Tuzla Kaymakamlığı görevine atanmış olan Sayın Ümit Hüseyin Güney'e başarılar dileyerek yeni görev yerindeki çalışmalarında başarılar diledi. Vedat Kıyak, dernek olarak yeni kaymakamın çalışmalarını yakından takip edeceklerini ve destek olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Celaliler Derneği Başkanı Sayın Vedat Kıyak'a teşekkür etti. Derneğin destek ve katkılarının kıymetli olduğunu belirten Kaymakam Güney, yeni görevinde de vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının desteğini almanın önemine vurgu yaptı.

Ziyaret sırasında Vedat Kıyak, İstanbul Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'e, yeni görev yerinin hatırasını yaşatacak özel bir plaket takdim etti. Plaket, iyi dileklerin ve olumlu işbirliğinin bir sembolü olarak kabul edildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0