YİNE BİR SÜRÜCÜ'NÜN DİKKATSİZLİĞİ SONUCU 1 YARALI

Kuşadası'nda dikkatsizlik sonucu meydana gelen bir trafik kazasında, bir kadın yaralandı.

YİNE BİR SÜRÜCÜ'NÜN DİKKATSİZLİĞİ SONUCU 1 YARALI

Dikkatsizlik sonucu meydana gelen bir trafik kazası, Kuşadası'nda bir kadının yaralanmasına neden oldu. Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, 09 RS 127 plakalı bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Z.P. adlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın savruldu ve yaralandı.

Olay yerinde bulunan görgü tanıkları, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi.

Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştığında yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve yayaların geçiş kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Trafik kazalarının önlenmesi için herkesin trafik kurallarına dikkat etmesi gerektiği vurgulanıyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yetkililer, olayın ayrıntılarını araştırarak gerekli önlemleri alacaklarını belirtiyor. Yaya güvenliğine önem verilmesi ve trafik kurallarına uyulması, benzer kazaların yaşanmasını önlemek adına büyük önem taşıyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0