KAVGADAN TUTUKLAMA KARARLARI GELDİ

Kuşadası'nın Türkmen Mahallesinde 19 Haziran pazartesi günü çıkan kavgada şüpheliler gözaltına alınmıştı. Bugün o gözaltılardan tutuklama kararları geldi.

KAVGADAN TUTUKLAMA KARARLARI GELDİ

Türkmen Mahallesi'nde meydana gelen olay, dehşet verici bir kavga ile sonuçlandı. İnşaat alanında çalışan işçiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede şiddet dolu bir çatışmaya dönüştü. Taşlı, sopalı, bıçaklı ve keserli saldırılarla büyüyen kavga, çevredeki insanları dehşete düşürdü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ancak, müdahale etmek için bile zorlanacak bir şiddetin ortasında bulunan polis ekipleri, güçlükle tarafları ayırmayı başarabildi. Maalesef, kavga sonucunda 1'i polis memuru olmak üzere toplamda 7 kişi yaralandı. Yaralılar, hızla ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri, kavgaya karıştığı tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü ve bugün adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkan zanlılardan Ömer K., suçunu kanıtladığı gerekçesiyle tutuklandı. Diğer şüpheliler R.K., Ö.K, E.U., T.K ve M.K ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0