CUMHUR İTTİFAKI KUŞADASI'NDA ZAFERE HAZIR!

Cumhur İttifakı’nın Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökçe, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Korumar Otel’de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gökçe, 31 Mart’ta Kuşadası’nda zafere gidecek kadroyu tanıttı ve çalışmalarını anlattı.

CUMHUR İTTİFAKI KUŞADASI'NDA ZAFERE HAZIR!

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, Cumhur İttifakı’nın Kuşadası’nda güçlü bir şekilde yola devam ettiğini belirterek, “Bu ittifak, milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinin bir yansımasıdır. Bizler, Kuşadası’na hizmet etmek için bir aradayız. Kuşadası’na yakışan bir belediyecilik anlayışıyla, şehrimizi daha ileriye taşıyacağız.” dedi.
MHP Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan da konuşmasında, basın mensuplarına teşekkür ederek, “Siyasetçilerin aslında öncü kuvvetleri sizlersiniz. Bizim çalışmalarımızın kamuoyuna duyulmasının imkanı olmayan bir çalışma ekibiyiz aslında. Bu yüzden de sizlere tekrardan teşekkür ediyorum. Kazasız belasız hayırlı bir seçim geçirmenizi diliyorum.” diye konuştu.
Cumhur İttifakı’nın Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökçe ise, seçime 29 gün kaldığını hatırlatarak, “Söylenenin aksine çok ama çok uzun bir zaman. Biz tüm hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Meclis üyelerimiz sahaya inmiş. Yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Cumhur İttifakı’nın diğer paydaşları hep birlikte biz çalışmalarımıza başladık.” dedi.
Gökçe, üç gün önce kendisine tebliğ edilen adaylık görevini hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini ve partisine hizmet etmeye her zaman hazır olduğunu ifade etti. Dün itibariyle de sahaya indiğini belirten Gökçe, “İlk başta kaymakam beyi ziyaret edip, sonrasında otogar ve pazaryeri ziyaretleri ile İnönü Bulvarı’nı gezdik. Bundan sonra Cumhur İttifakı olarak seçime kadar 31 Mart’a kadar her gün, ama her gün sabah saat 9.00’dan gece saat 12.00’ye kadar sürekli çalışacağız. Çalışmak zorundayız. Kuşadası’nda kendimizi anlatmak zorundayız. Kuşadası’nda mevcut durumunu Kuşadası halkına ifade etmek zorundayız. Bir siyasetçi olarak, siyasi bir kadro olarak bu bizim görevimiz.” şeklinde konuştu.
Gökçe, 31 Mart’ta Kuşadası halkının sandıklara giderek iradesini ortaya koyacağını belirterek, “Biz bu bağlamda tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah kazanan Kuşadası olacak. Seçimin huzurlu güvenli bir ortamda geçmesi adına biz Cumhur İttifakı olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü Kuşadası halkı artık kutuplaşmak istemiyor. Kuşadası halkı artık gerilmek istemiyor. Biz tüm siyasi partiler başta Cumhur İttifakı olarak bizler projelerimizi anlatacağız, yapacaklarımızı anlatacağız, önümüzdeki dönemle ilgili Kuşadası hayalimizi ortaya koyacağız. Ondan sonra da halkımızın teveccühünü bekleyeceğiz. Benim buna olan inancım tam. Çünkü şu an sahada ciddi bir boşluk var. Biz Cumhur İttifakı olarak çok sağlam bir tabanımız var. Biz bunun üzerine sahada hakikaten nereye oy vermeyeceğini bilemeyen ciddi anlamda bir kesim var. Biz bunları kendimize anlatıp onların oylarına talip olacağız ve Allah’ın izniyle de 31 Mart’ta bu bayrağı Kuşadası’nda dalgalandıracağız.” dedi.
Gökçe, son olarak katılımcılara teşekkür ederek, Kuşadası’na hizmet etmek için canla başla çalışacaklarını söyledi. Kahvaltı, basın mensuplarının sorularının yanıtlanması ve meclis üyelerinin tanıtılmasıyla sona erdi.

                                                                     

                                                                                                                                          ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0