“SİVEREK İL OLSUN” İMZA KAMPANYASI BAŞLADI

Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Hamza Kürkçü, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinin il olmasına yönelik basın açıklaması okudu, imza kampanyası başlatıldığını açıkladı.

“SİVEREK İL OLSUN” İMZA KAMPANYASI BAŞLADI

Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Hamza Kürkçü, Kuşadası Kalekapısı önünde Siverek’in il olması için medya mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Kürkçü, okuduğu basın açıklamasında, “Siverek 1960 yılından beri il olmayı bekliyor. Nüfus yapısıyla 45 ilden büyük olmasına rağmen il yapacağı sözünü veren siyasiler sözlerinde durmadılar. Söz verip sözünde duran soylu insandır. Soylu insanda hak ve adalet her şeyden üstündür. Cumhurbaşkanımıza buradan böyle bir imza kampanyasıyla Siverek’in il olması talebinde bulunuyoruz. Siverek il olsun, plakamız 82” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN SİVEREK’İN YANINDAYIZ”

“1600 kilometre öteden güzel kentimiz Kuşadası’na gelerek ikametgah ettik” diyerek açıklamasına devam eden Başkan Kürkçü, “Gençlerimiz Siverek’te işsiz bir şekilde bekliyor. Siverek il olursa burada inşallah iş imkanı fazla olacak. Biz buradayız, adalı olduk. Her zaman Siverek’imizin yanındayız. Birlik, beraberlik içerisindeyiz. Kuşadası Siverekliler Derneği olarak ‘Mazlum nerede biz orada olacağız.’ Siverek’in yanında olacağız. İzmir Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Sayın Ferit Mızraklı’ya da teşekkür ediyorum” sözleriyle basın açıklamasını noktaladı. Başkan Kürkçü, imza kampanyasında ilk imzayı da kendisi attı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0