EN BÜYÜK BAŞARIMIZ GÜVEN

Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim.

EN BÜYÜK BAŞARIMIZ GÜVEN
EN BÜYÜK BAŞARIMIZ GÜVEN

Gayrimenkul ve emlak konusunda uzmanlığı ve sektörde etik duruşu ile örnek bir kurum olarak gösterilen ADALIFE GAYRİMENKUL, kurumsal biyografisi ile özellikle Kuşadası Davutlar bölgesinde bugün en çok sözü edilen gayrimenkul firmalarından biri.

Kuşadası’nda Adalife Gayrimenkul ismi her an karşınıza çıkabiliyor.  Firmanın isminin aklınızda yer edinmiş oluşuna şaşırıyorsunuz. Daha şaşkınlık verici olan ise firma kurucusunun oldukça genç bir iş insanı olduğunu görmeniz.

Aytekin Sabuncu…

Aytekin Sabuncu henüz 37 yıllık yaşantısına pek çok başarıyı sağlamış. En önemli başarısı firmasında ve yaptığı işlerde “güven” vermeyi önemsemesi.

Yenihaber Kuşadası Medya’nın Kuşadası merkezde bulunan ofisine ekibi ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunan Sabuncu, sohbet esnasında gazeteci arkadaşlarımıza kayıt yapma ve yayınlama izni verdi. Sohbet esnasında kurumsallaşma süreçlerinde dünya çapında bir firma olmayı önemsediklerini belirten SABUNCU, “ilk izlenimler önemlidir. Biliyoruz ki potansiyel müşterilerimiz uzmanlık arar ve güven ihtiyacı duyarlar. Gayrimenkul ve emlak konularında firmamızla iletişime geçen kişileri ofisimize davet ediyoruz ve yüz yüze görüşmeyi tercih ediyoruz. Her bir müşterimiz bizim için benzersizdir. Müşterilerimizin istek ve beklentilerini analiz ettiğimiz özel yöntemlerimiz var. Biliyoruz ki portfolyomuzdaki gayrimenkulleri müşterimize doğru şekilde sunmak en önemli işimiz” dedi.

Yurtdışında yaşayıp genelde Ege Bölgesi’nden ve özelde Kuşadası bölgesinden gayrimenkul almak isteyen müşterileri için çok seçenekli çalışma prensipleri olduğunu belirten Sabuncu, yurtdışında bulunan müşterilerin daha fazla güvene ihtiyaç duyduklarını, insanların emlak piyasasına karşı son derece temkinli yaklaştıklarını, çoğunlukla gayrimenkulü görmeden kaparo verdikleri için ekstra güvene ihtiyaç duyduklarını bu nedenle risklerinin fazla olduğunu ve satışı kontrol etmelerinin daha güç olduğunu anlattı. Firmasının daima müşterisini gözeten bir politika ile çalıştığını belirten Aytekin Sabuncu, her işinde müşterisini ailesi kabul ettiğini ve ailesine mülk alıyormuşçasına özen gösterdiğini söyledi.

Sözüne; "kapsamlı bir portfolyomuz var. İşimizde çok hassasız ve müşterimiz bizim için değerli. Samimi tavsiyelerimize güvenebilirler. Onların saygısını kazanmak bizim için çok önemli diyerek devam eden Sabuncu, gayrimenkul ve emlak konusunda görüş almak isteyenleri kendileri ile buluşmaya davet etti.

Covid-19 Pandemisi dönemi emlak piyasasını sorduğumuzda kazançlı bir dönem yaşadıklarından bahseden Sabuncu, firmasının kuruluşundan bu yana müşterisine verdiği güvenin olumlu yönde geri dönüşünü aldıklarından bahsetti. Harika bir ekiple çalıştığına vurgu yapan firma kurucusu, “hayallerim daima güven ve doğruluk dolu bir iş yaratabilmekti, bunu başardığımızı görmek ekibimizde ve bende büyük bir mutluluk yaratıyor” dedi.

Gelecek planları ve yatırımları konusundan bahsederken, Almanya Berlin’de bulunan ofislerinin yanı sıra çok yakında İsveç, Hollanda ve Belçika’da da Adalife olarak hizmete başlayacaklarını, Türkiye’yi ve Kuşadası’nı tanıtmak için severek çaba harcayacaklarını anlattı.


Röportajın tamamını izlemek için Yenihaber Kuşadası TV youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz

https://www.youtube.com/channel/UCe7dPoU-ZeanvjZ1fwqWS0Q

 

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0