İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER HASTANEYE KALDIRILDI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbindeki ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle Ankara Kavaklıdere’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER HASTANEYE KALDIRILDI

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in bugün taburcu edilmesinin beklendiğini ifade ederek, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir" mesajını paylaştı.

"BİR PROBLEME SAPTANMAMIŞTIR"

Akşenir'in tedavi edildiği özel hastanenin Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Berkant Özpolat, Meral Akşenir'in sağlık durumu ile ilgili olarak “Akşener, bugün (dün) bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. İnşallah, hayırlısıyla yarın (bugün) taburcu etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AKŞENER'E ZİYARET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Lideri Akşener'in hastaneye kaldırılma haberinin ardından hastanede 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Hastane önünde açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şu an herhangi bir sorun yok. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır, en büyük arzumuz da bu. Sayın Genel Başkan ve İYİ Parti'nin değerli yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Doktorlar dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler" değerlendirmesini yaptı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0