MUHARREM İNCE CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ!

Memleket Partisi Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi.

MUHARREM İNCE CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kurmaylarıyla yaptığı bir toplantıda çoğunluğun adaylıktan çekilmesi yönünde karar aldığı iddia edilmişti.

Aynı zamanda sağlık durumunun kötüleşmesi ve sosyal medyada öne sürülen kaset iddiaları gündem olmuştu.

Konuyla ilgili İnce, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle rahatsızlığım nedeniyle telefon açan, arayan, soran, mesaj atan, iyi dileklerini ileten bütün yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar, siyasi yolculuğuma on beş yaşımda başladım. Yetmiş dokuz ara seçimlerinde zifti eriterek duvarlara 'kara oğlan Ecevit" yazdım. O günden bu yana afiş astım, duvarlara yazı yazdım. İlçe yönetimlerinde, il yönetimlerinde bulundum. Beş dönem milletvekilliği yaptım. Cumhurbaşkanı adayı oldum ve tam kırk yılın üzerinde siyasette mücadele ediyorum.''

"Hiç kul hakkı yememeye özen gösterdim. Yanlışa yanlış, doğruya doğru dedim. Doğru varsa - kim yapıyorsa yapsın - iktidar, muhalefet demeden sahip çıktım. Bu kırk yılın içerisinde haksızlık yaptığım insanlar olmuş olabilir. Bana da haksızlık yapılmış olabilir. Ama bu son kırk beş günde gördüklerimi son kırk beş senede görmedim. Sahte dekontlar, sahte Jeep'ler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar, yani İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor, oraya koyuyor ve bunu FETÖ'cüler yapıyor. Ama ne yazık ki Türkiye'de de muhalif olacağım diye bunu paylaşanlar var. Böylesine bir iftira furyasını Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir siyasetçi görmedi. Bütün bunlar olurken bu ülkenin savcıları, bu ülkenin gazetecileri buna değinmediler 'Oda TV hariç'."

"Memleket partisine her evden bir oy istiyorum. Bunu başarmalıyız değerli arkadaşlar. Bu atılan iftiralara, saraya giden CHP'liden başlayarak 'saraydan para aldı, çekilemez' diyenlere, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Diyorum ki 'benim bu kumpaslardan, bu montajlardan, bu sahte dekontlardan olmayan Jeep'lerden... Bunlardan korktuğum falan yok. Kırk beş gündür buna direniyorum zaten. En son geldikleri nokta 'o çekilemez, saraydan para aldı, parayı geri mi ödeyecek' diye soranlar var."

"Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde, seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahanesi kalmasın. Memleket partisine her evden bir oy istiyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum. Hepinize teşekkür ederim.''

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0