HIRSIZLIK YAPTIKLARI VİLLA DUVARINA YAZI YAZAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir villanın garajından motosikleti ve otomobili çalan 4 hırsızdan üçü yakalandı, biri kayıplara karıştı. Hırsızların, duvara sprey boya ile 'elimizden gelseydi yıkatacaktık. Teşekkürler adamsın. Bay hırsız' notu yazmaları ise şaşkınlık yarattı.

HIRSIZLIK YAPTIKLARI VİLLA DUVARINA YAZI YAZAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir villanın garajından motosikleti ve otomobili çalan hırsızların duvara sprey boya ile 'elimizden gelseydi yıkatacaktık. Teşekkürler adamsın. Bay hırsız' notu yazmaları görenleri şaşırttı.

İlginç olay geçtiğimiz günlerde Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki bir villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 hırsız bir villaya girdi. Evin her yerini dağıtan hırsızlar garajda bulunan motosikleti ve otomobili de çalarak kayıplara karıştı.

Haftalar sonra evlerine gelen ev sahipleri ise gördükleri manzara karşısında şok yaşadı. Otomobillerinin ve motosikletlerinin çalındığını fark eden ev sahipleri garajın duvarındaki 'Adamsın abi, Bay hırsız, teşekkürler ve Elimizden gelse yıkatacaktık' yazıları karşısında oldukça şaşırdı.

İhbar üzerine olay yerine Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Ekiplerin detaylı incelemesi sonucu 4 hırsızın tespit edilerek gözaltına alındığı öğrenildi. Yapılan çalışmalar sonucunda motosiklet bulundu fakat otomobil bulunamadı. Adli makamlara sevk edilen hırsızlardan 3'ünün tutuklanarak cezaevine gönderildiği, 1 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Çalıntı otomobil her yerde aranıyor.

Kaynak:İHA

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0