Hayati Atlı Açıkladı

Ankara’da yapılan İYİ Parti 3. Olağan Kurultayında Meral Akşener 1151 delegenin, 1127’sinin oyunu alarak tekrardan Genel Başkanlığa seçildi.

Hayati Atlı Açıkladı

 Kurultay için Ankara’da bulunan İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı hem Kurultayı hem de Kuşadası siyasetini değerlendirdi.Atlı “Heyecanlı ve güzel bir kurultay geçirdik, Genel Başkanımız Türk siyasetine ders veren, partinin etmenleri olan teşkilatlara hem yol gösterici hem uyarıcı konuşmalar yaptı.” dedi.

 İttifak sürecine deyinen  Atlı, “Bu dönemde olumsuzluklar da yaşandı. İttifaklarda başarısızlıklar, olumsuzluklar yaşanması doğaldır. Zaten bu bir genel seçim ittifakıydı. Yerelde ise 5 yıllık bir ittifak sürecine girdik, birlikte kazandık. Sorumluluk 2 partinin üzerinde. Kimse ‘ben fazla yaptım’ ya da ‘diğeri eksik yaptı’ diyemez.” diye belirtti.

  Yerel seçimlerde  Kuşadası Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız sorusuna ise “Bu konu seçim atmosferine girildiğinde belli olur. Biz İYİ Parti olarak kendi adayımızı çıkarmak niyetindeyiz. Şartlar gerektirirse, gerekli destek sağlanırsa seve seve aday olurum, neden olmasın. Hedef olmadan siyaset olmaz. Ama bizim önceliğimiz teşkilatlarımızla siyaset yapmak, memleketimizin insanları için yararlı kararlar almak. Etkisiz bir konumda olmaktansa hiçbir şeyde olmamayı yeğlerim” diye açıklamada bulundu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0