NAZİLLİ'DE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Nazilli'de alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırım üzerindeki trafo ve aydınlatma direğine çarptı. Kaza yapan sürücü olay yerinden kaçtı.

NAZİLLİ'DE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Kaza, Nazilli’de Zafer Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre gece saatlerinde Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nden 85 sokak istikametine dönmek isteyen ve henüz kimlik bilgilerine ulaşılamayan 34 HHG 16 plakalı araç sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırım üzerinde bulunan trafo ve aydınlatma direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ortalık resmen savaş alanına döndü.

Kazanın gürültüsüyle irkilen vatandaşlar sokağa inerek şoförü araçtan güç bela çıkardı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri intikal etti.

KAZAYI KENDİSİ YAPMAMIŞ GİBİ UZAKTAN SEYRETTİ

Yine kazaya şahit olan vatandaşlardan edinilen bilgiye göre aşırı derecede alkollü olan sürücü, araçtan indikten sonra eşyalarını alarak bir köşeye geçip kazayı kendisi yapmamış gibi olan biteni izledi.

Polis geldikten sonra olay yerinden ayrılan sürücü izini kaybettirdi.

Ağır şekilde hasar alan araç çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken, cadde üzerinde bulunan birçok evde trafoda meydana gelen hasardan kaynaklı internet ve telefonların kesildiği bilgisine varıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0